Architect voor vernieuwing in HR

Een sprong in het diepe!

Een jaar geleden had ik ervoor kunnen kiezen mijn carrière te beëindigen en te zeggen ‘het is mooi geweest’. Maar (op mijn oude dag) koos ik voor een sprong in het diepe. Nu run ik mijn eigen bedrijf en ben ik ondernemer. High-impact HR is een feit en draait als een speer. Wat een mooie toegift!

Je business versnellen

High-impact HR helpt MKB ondernemers om hun business te versnellen door menselijk kapitaal slim te organiseren. Als business partner met kennis van zaken, bouwen we mee aan vitale en toekomstbestendige organisaties. Dat doen we vanuit passie voor het mooie HR vak. Met een andere kijk op HR leggen we de basis voor vooruitgang en eigentijds werk management. Zonder daarbij het wiel opnieuw uit te vinden. Want wat al goed werkt hoef je niet te veranderen en kleine aanpassingen hebben vaak al een groot effect.

Business Partner als vliegende keep

Met de krapte op de arbeidsmarkt kan een kundige en ervaren Business Partner het HR-team ontzorgen en ondersteunen. Zie ons al een vliegende kiep, een ervaren iemand die meedoet aan het spel en meerdere rollen tegelijk kan invullen. Samen maken we je onderneming klaar voor de toekomst. Zodat mensen graag bij je komen werken én blijven.

Snelle doorbraak met het expert team

In onze moderne tijd is traditionele HR vaak niet meer voldoende. Er is meer nodig dan vacatures plaatsen en invullen, ziekteverzuim beheren, het voeren van gesprekken en het aanbieden van opleidingen. Wil je een snelle doorbraak in HR realiseren? 

Kies dan voor een expert team. Een speciaal samengesteld en getraind interventieteam dat buitengewone HR missies tot een goed einde brengt. Dat doen we door HR met lef: anders organiseren om vastlopers te voorkomen. Zo worden problemen op voorhand uit de weg gegaan. Dat noem ik next level HR.