Architect voor vernieuwing in HR

Een HR adviseur Breda die impact maakt

Hoe zorg je er in de huidige arbeidsmarkt voor dat mensen bij je willen werken en ook blijven? In tijden van krapte is het immers erg lastig om vacatures in te vullen en er de juiste mensen voor te vinden. Daarnaast wil je talentvolle medewerkers graag behouden. Hoe kun je ze voor langere tijd aan je binden en hoe voorkom je dat ziekteverzuim een spelbreker wordt om het werk gedaan te krijgen?

Een ervaren HR adviseur Breda kan uitkomst bieden. High-impact HR helpt ondernemers en organisaties om het maximale uit mensen en processen te halen. Dat doen we gestructureerd, pragmatisch en altijd met het uiteindelijke doel helder voor ogen. Met aantrekkelijk werkgeverschap de juiste mensen aantrekken. 

Marlies Schillings High impact HR

Benieuwd naar mijn aanpak?
Neem nu contact op.

HR adviseur Breda met visie op ondernemen

Ben je op zoek naar een pragmatische HR Business Partner, die jouw bedrijfsdoelstellingen begrijpt en die concreet vertaald naar de dagelijkse praktijk, dan ben je bij High-impact HR aan het juiste adres. Als HR adviseur hebben we jarenlange ervaring op het gebied van recruitment, talentmanagement, cultuurontwikkeling, ziekteverzuimbegeleiding, preventie en het wet- en regelgeving.

Elke organisatie is uniek

Omdat elke organisatie uniek is, geloven we dat HR altijd maatwerk is. Met een frisse aanpak willen we de organisatie en het HR team inspireren en in beweging zetten. Daarbij staat luisteren en signaleren altijd voorop. Zo brengen we in kaart waar de uitdagingen liggen en waar eventuele vastlopers binnen de organisatie ontstaan.  

Als HR adviseur Breda denken we mee over hoe een gezonde werk-privébalans van medewerkers gewaarborgd kan worden. Zo wordt er een te hoge werkdruk voorkomen en werken we aan een duurzame en efficiënte organisatie. De juiste HR-software en tooling kan een belangrijke rol spelen bij het krijgen van de juiste inzichten. Ook daarin adviseren en denken we graag met je mee. 

HR adviseur Breda

Aantrekkelijk werkgeverschap

in een krappe arbeidsmarkt is het tegenwoordig een must om als een  aantrekkelijke werkgever bekend te staan. Het is steeds vaker de werknemer die de keus maakt waar hij gaat werken, onder welke voorwaarden en voor hoe lang. Daarom is het van groot belang om een lerende en stimulerende bedrijfscultuur te creëren, waar mensen graag bij willen horen. Daar horen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bij, die veel meer inhouden dan een hoog salaris. Deeltijd en flexibel werken zijn voor een medewerker vaak veel motiverender. Met een modern functiehuis geeft je medewerkers toekomstperspectief

We zijn een HR-adviseur die luistert en de vragen stelt om de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen en met elkaar op zoek te gaan naar oplossingen en verbeteringen. Met als doel: ervoor zorgen dat mensen bij je willen werken én blijven!

Als HR adviseur Breda willen we bijdragen aan vitale en toekomstbestendige ondernemingen. We hebben passie voor mensen en een moderne en eigentijdse kijk op het managen van werk.  Om de business te versnellen en duurzaam en efficiënt maken, organiseren we menselijk kapitaal op een slimme manier.

HR adviseur Breda die verder kijkt

Met High-impact HR kies je voor een pragmatische en ondernemende HR adviseur Breda, die in actie komt. In de uitvoering zit het uiteindelijke succes.  Doelgericht en  gestructureerd helpen we ondernemers om het maximale uit processen en mensen te halen.

Wil je meer weten over onze aanpak en hoe we je kunnen helpen met het succesvol inzetten van HR? Plan dan nu vrijblijvend een strategiegesprek in. Zo’n gesprek levert altijd nieuwe inzichten op.  

Plan nu geheel vrijblijvend een strategiegesprek in!

HR adviseur Breda

Wat anderen over Marlies zeggen

28+ jaar HR ervaring

450+ vacatures vervuld

100+ verzuimdossiers

75+ ontwikkeltrajecten

High-impact HR werkt samen met: