Architect voor vernieuwing in HR

Op zoek naar een HR adviseur Den Bosch?

Ben je op zoek naar een HR adviseur Den Bosch en dan het liefst eentje die met ervaring impact maakt? Want, hoe zorg je ervoor dat mensen bij je willen werken én blijven en het werk gedaan wordt? Het volgende herken je vast wel. 

HR adviseur Den Bosch die onderneemt

Als je met bovenstaande zaken constructief aan de slag wilt, dan ben je bij High-impact HR aan het juiste adres. We zijn een ondernemende HR Business Partner, die jouw bedrijfsdoelstellingen begrijpt en die ook concreet kan vertalen naar de praktijk. Dat we veel ervaring hebben op gebied van recruitment, training, talentmanagement en cultuurontwikkeling, blijven leren en ontwikkelen, ziekteverzuimbegeleiding, preventie, en het naleven van wet- en regelgeving komt dan goed van pas.

Wat maakt jouw organisatie uniek?

In HR is alles-met-alles verbonden. De ingrediënten zijn geen losse, stapelbare legoblokjes maar vormen een uitdagende cocktail die in iedere organisatie weer anders uitpakt. We klampen ons niet vast aan dogma’s van ‘zo hoort het’, maar bouwen voort op het unieke van jouw organisatie. High-impact HR is de frisse aanpak op het gebied van HR, die nodig is om vuur en passie in het HR-team aan te wakkeren en beweging in gang te zetten.

Zo helpen we als HR adviseur Den Bosch met het waarborgen van een gezonde werk-privébalans van medewerkers en stroomlijnen processen waar de werkdruk (te) hoog is. Vastlopers worden op deze manier pro-actief voorkomen en er komt een duurzame en efficiënte organisatie tot stand in een continu veranderende wereld. Vanuit onze expertise weten we ook welke HR-software en tooling daarvoor ingezet kan worden.

HR-adviseur-Den-Bosch

Hoe word je een aantrekkelijk werkgever?

Met een creatieve blik kijken we met je mee hoe je als aantrekkelijke werkgever positie in kunt nemen in een krappe arbeidsmarkt. Hoe zorg je voor een lerende en stimulerende bedrijfscultuur, waar mensen graag onderdeel van willen zijn. En, hoe zorg je er op slimme manier voor dat arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk zijn, zonder dat je gelijk de hoofdprijs betaalt. Een modern functiehuis geeft je medewerkers helder inzicht in loopbaanpaden; zo weten ze wat er binnen hun rol verwacht wordt en wat er tegenover staat.

Als HR-adviseur zijn we niet bang alle vragen te stellen die nodig zijn om de huidige en gewenste situatie te begrijpen en samen op zoek te gaan naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij houden we altijd het doel voor ogen; ervoor zorgen dat mensen bij je willen werken én ook blijven!

High-impact HR bouwt mee aan vitale en toekomstbestendige organisaties. Door menselijk kapitaal slim te organiseren, kun je de business versnellen, duurzaam en efficiënt maken. Vanuit passie en gedrevenheid voor mensen kiezen we als HR adviseur Den Bosch voor vooruitgang en eigentijds werk management. Modern en van deze tijd en zonder steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

HR adviseur Den Bosch met flair en visie

Met High-impact HR kies je voor een zakelijke HR adviseur Den Bosch met visie en flair, die niet blijft hangen in plannen, maar ook in actie komt. Dáár zit het succes, in de executie. Wij luisteren naar modellen, maar spreken de taal van resultaat met eigen visie op actualiteiten en verandering. Wij helpen organisaties op weg om het maximale uit processen en mensen te halen. Doelgericht, overzichtelijk gestructureerd en pragmatisch naar de volgende stap.

Is je interesse gewekt, plan dan nu een strategiegesprek in. Geheel vrijblijvend en het levert altijd nieuwe inzichten op. Beloofd!

Plan nu geheel vrijblijvend een strategiegesprek in!

Wat anderen over Marlies zeggen

28+ jaar HR ervaring

450+ vacatures vervuld

100+ verzuimdossiers

75+ ontwikkeltrajecten

High-impact HR werkt samen met: