Architect voor vernieuwing in HR

Blogs, over wat mij bezig houdt

veranderende-rol-van-HR

De veranderende rol van HR

De huidige tijd zorgt voor een andere rol van HR binnen organisaties. Er wordt van een HR-professional anno nu gevraagd om niet alleen strategische kennis te bezitten, maar ook operationeel sterk te zijn. HR moet anno 2024 van alle markten thuis zijn en verschillende rollen innemen.

Verder lezen >

Borrelen in een nieuw daglicht

Bij borrelen dacht ik vroeger altijd aan de vrijdagmiddag. Met collega’s het weekend inluiden met een ‘borrel’. Of aan ideeën laten ‘borrelen’ en pruttelen, zoals mijn collega Rian dat altijd zegt na een brainstorm of bespreking.

Verder lezen >

Een sprong in het diepe

Een jaar geleden had ik ervoor kunnen kiezen mijn carrière te beëindigen en te zeggen ‘het is mooi geweest’. Maar (op mijn oude dag) koos ik voor een sprong in het diepe. Nu run ik mijn eigen bedrijf en ben ik ondernemer. High-impact HR is een feit en draait als een speer. Wat een mooie toegift!

Verder lezen >

Geraakt worden

We maken het allemaal mee. Geraakt worden. Het komt vaak onverwacht en kan je zomaar overvallen, schijnbaar onverwacht. Door wat iemand zegt of doet, door een gebaar of een gebeurtenis. Het kan je blij en vrolijk maken, maar ook angstig, bang of droevig. Geraakt worden. Het kan je zomaar gebeuren.

Verder lezen >