Architect voor vernieuwing in HR

Op zoek naar een HR adviseur Eindhoven die impact maakt?

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is het een uitdaging om de juiste mensen voor openstaande vacatures te vinden. Hoe zorg je ervoor dat mensen bij je willen werken? Talentvolle medewerkers wil je graag behouden, maar hoe zorg je ervoor dat ze zich voor langere tijd aan je organisatie committeren en zich blijven ontwikkelen?

Een ervaren HR adviseur Eindhoven kan je dan op weg helpen. High-impact HR helpt jou als ondernemer of HR afdeling om het maximale uit mensen en processen te halen. Dat doen we op een gestructureerde manier; pragmatisch en met het uiteindelijke doel helder voor ogen. Door met aantrekkelijk werkgeverschap de juiste mensen te vinden én voor langere tijd aan je te binden.

Marlies Schillings High impact HR

Benieuwd naar mijn aanpak?
Neem nu contact op.

Een unieke aanpak voor elke organisatie

HR is altijd maatwerk, iedere organisatie is immers uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom staat en signaleren en goed luisteren altijd het vertrekpunt, om eerst een goed inzicht te hebben in waar eventuele vastlopers ontstaan en met welke vraagstukken we aan de slag moeten. Onze insteek daarbij is om met een frisse aanpak de organisatie en de mensen te inspireren en in beweging te zetten. 

We bouwen graag mee aan duurzame en toekomstbestendige organisaties. Waar een gezonde werk-privébalans van medewerkers gewaarborgd is en een te hoge werkdruk wordt voorkomen. Waar mensen met plezier werken en het werk efficiënt gedaan wordt, 

De inzet van geschikte HR-software en tooling speelt een belangrijke rol om goed inzicht te krijgen. Vanuit onze expertise als HR adviseur Eindhoven adviseren en denken we ook daarin graag mee.

Ondernemende HR adviseur Eindhoven

High-impact HR heeft uitgebreide ervaring op het gebied van recruitment, het managen van talent, het ontwikkelen van cultuur, maar ook met ziekteverzuimbegeleiding, preventie en regelgeving. We zijn een HR adviseur Eindhoven die bedrijfsdoelstellingen concreet vertaald naar de dagelijkse praktijk. Pragmatisch en met veel inlevingsvermogen.

HR adviseur Eindhoven

Aantrekkelijk zijn als werkgever

Het uiteindelijke doel van succesvol HR  is dat mensen bij je willen werken, zich ontwikkelen en ook op langere termijn bij je blijven. Dat is HR die impact maakt. Daarom is het zo belangrijk om als een aantrekkelijke werkgever bekend te staan, als een werkgever waar mensen graag willen werken en bij willen horen.

Bij aantrekkelijk werkgeverschap horen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, die meer inhouden dan een goed salaris. De mogelijkheid om flexibel te kunnen werken en je werktijd zelf in te delen zijn voor een medewerker vaak veel motiverender. Ook is belangrijk om een lerende en stimulerende bedrijfscultuur te ontwikkelen. Een modern functiehuis is een mooi middel om medewerkers toekomstperspectief te bieden. 

Als HR adviseur Eindhoven willen we ons steentje bijdragen aan ondernemingen die toekomstbestendig en vitaal zijn. Daarom beginnen we met luisteren en stellen we vragenom de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen en zo samen op zoek te gaan naar verbeteringen en oplossingen. Daarbij hebben we een passie voor mensen en een moderne kijk op het managen van werk.  

Om de business te versnellen, duurzaam en efficiënt maken, organiseren we menselijk kapitaal op een slimme manier.

Aan de slag met HR die impact maakt

High-impact HR helpt organisaties, afdelingen, teams en werknemers echte impact te maken. Door vanuit bezieling samen te werken aan betekenisvolle organisaties. Door met elkaar en vanuit vertrouwen ambities te realiseren. Zodat iedereen met plezier zijn werk doet en groeit door te blijven leren en ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een HR adviseur Eindhoven die impact maakt? Plan dan nu een strategiegesprek in en ontdek hoe we samen kunnen werken om je organisatie toekomstbestendig te maken. Kies voor een HR Business partner die streeft naar langetermijnsucces en echte impact.

Plan nu een strategiegesprek in!

HR adviseur Eindhoven

Wat anderen over Marlies zeggen

28+ jaar HR ervaring

450+ vacatures vervuld

100+ verzuimdossiers

75+ ontwikkeltrajecten

High-impact HR werkt samen met: